Dub

26

Oznámení

Napsal/a: Hana Zavřelová

Vážení kolegové, vážení chovatelé, milí přátelé,
Dovolte mi, abych Vám oznámila důležitou zprávu – dne 30. dubna 2019 končí diagnostická činnost Vemodia a.s., kdy laboratoř v Praze, adresa v Hůrkách 3, již nebude přijímat a zpracovávat vzorky.
Kompletní programy, tak jak jste zvyklí, a ještě řadu příjemných věcí navíc, jsme pro Vás připravili v naší nové laboratoři molekulární diagnostiky TILIA LABORATORIES s.r.o.
TILIA LABORATORIES získala své finální místo v nově rekonstruované bílé dvoupodlažní budově v obci Pchery, ulice 5. května 44, PSČ 273 08, přibližně 15 minut po dálnici z Prahy směr Chomutov, Slaný.
Co jsme pro Vás připravili:
• Stávající programy, jak jste zvyklí, s dalším rozvojem dle Vašich potřeb a zájmů
• Uživatelsky přívětivý web bez komplikovaných registrací a požadavků (www.tilialaboratories.cz)
• Pravidelné přednášky na zajímavá témata v posluchárně naší nové laboratoře
• Výzkumné projekty na poli genetiky zvířat a molekulárně-mikrobiologické diagnostiky infekčních chorob
• Pohodlné parkování před budovou laboratoře s možností pohodlného přístupu k nám i pro Vaše čtyřnohé miláčky – s možností procházky v okolí nad vesnicí
• Časovou flexibilitu – v Pcherech jsme totiž doma – především v případě potřeby urgentních laboratorních zásahů či Vaší časové zaneprázdněnosti v běžné pracovní době laboratoře
Z praktického hlediska dochází pouze k přesunu laboratoře na novou, finální adresu a ke změně názvu laboratoře, což bylo vzhledem ke změnám ve vlastnické struktuře nutné. Nemá to však vliv na nic, co by bylo pro Vás významné či mělo jakýkoliv vliv na spolupráci s námi, tak, jak jste zvyklí. Pouze možná poprosím o Vaši trpělivost na přelomu posledních dubnových a prvních květnových dní – bude probíhat stěhování přístrojů a veškerého zařízení, tak je možné, že dojde ke několikadennímu výpadku v diagnostice, za což se omlouváme.
Všechny detaily naleznete na naší webové adrese www.tilialaboratories.cz.
Snažili jsme se systém objednávek maximálně zjednodušit. Pokud byste využívali elektronické objednávky, velmi by nám to zjednodušilo práci, ale pokud Vám on-line práce není příjemná, na našem webu, v Dokumentech ke stažení, naleznete i statické žádanky, které si vytiskněte dle potřeby. Elektronické objednávkové moduly budou funkční od 1. května 2019.
Již nyní se ale můžete registrovat na přednášková odpoledne, kterých jsme pro Vás do prázdnin připravili celou řadu; po prázdninách, pokud budete mít zájem, budeme opět pokračovat. Můžete si zvolit témata i další, která Vás zajímají, a o kterých byste se chtěli dovědět více – budeme je jim věnovat.
Přednášky, které jsme pro Vás do prázdnin připravili, naleznete zde:
Sjednotili jsme rovněž dodavatele kurýrních služeb a vybrali TNT – služba je zdarma, stačí zavolat na telefonní číslo 800 50 50 53.
Těšíme se na další spolupráci s Vámi,
Se srdečným pozdravem a přáním hezkých jarních dní,
MUDr. Soňa Peková, PhD. a tým laboratoře molekulární diagnostiky TILIA LABORATORIES